Kada se princ Vilijam zahvali Unaju Emeri i Aston Vili

Kada se princ Vilijam zahvali Unaju Emeri i Aston Vili

Zvanično se kvalifikovala za sledeću Ligu šampiona od jučerašnjeg poraza Totenhema protiv Mančester sitija (0:2), Aston Vila će završiti na 4. mestu. Vilansi će se vratiti u C1 prvi put od sezone 1982/1983, što oduševljava njihovog prvog pristalicu, princa Vilijama, sina kralja Čarlsa III.

„Mi smo u Ligi šampiona! Istorijska sezona i neverovatan podvig. Hvala Uneju, celom timu i svima. Veoma se radujem sledećoj sezoni“. objavio je na X. 11. aprila tokom četvrtfinala Konferencijske lige protiv Lila (2-1), princ Vilijam je prisustvovao utakmici sa svojim najstarijim sinom Džordžom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.