Edersonov ogroman bes prema Pepu Gvardioli

Edersonov ogroman bes prema Pepu Gvardioli

Mančester siti je sada na samo jednu pobedu od druge titule Premijer lige. U ligi su „Skajblusi“ imali gotovo savršenu 2024. godinu (15 pobeda i 3 remija iz 18 utakmica). Sve ide kako treba na terenu, ali juče je protiv Totenhema Ederson bio ljut na svog trenera Pepa Gvardiolu. Golman Mančester sitija nije razumeo njegovu promenu u 69. minutu.

Ederson se nasilno sudario sa Cuti Romerom i ostao na zemlji posle udarca u glavu. Osoblje Sitija nije želelo da rizikuje i zamenilo ga je. Vraćajući se na klupu zamena žaleći se, nije želeo da pozdravi ohrabrenje Pepa Gvardiole i napao je hladnjak na svom putu. Njegova zamena Stefan Ortega (31) ispunio je svoju misiju da ga zameni. Nemac je bio odlučujući protiv Spursa i napravio impresivan spas od Heung-min Sona. Ova stanica smatra se odlučujućom za titulu prema mnogim pristalicama.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.