Totenhem: Anhel Postecoglou besan na navijače

Totenhem: Anhel Postecoglou besan na navijače

Poraz Totenhema od Mančester sitija (0:2) u utakmici Premijer lige izgleda da je zapečatio ishod sezone. Zahvaljujući pobedi nad Spursima, Mandžunjani su povratili svoje mesto na vrhu i dva boda su ispred Arsenala pred poslednji meč. Poraz koji nije tako dobro primljen za Totenhem. Neki navijači londonskog kluba čestitali su sebi na porazu, koji je omogućio „Gunerima“ da izgube prvo mesto. Navijači Totenhema su čak slavili tako što su stajali leđima na terenu, držeći se za ramena i pevajući. Ovakve reakcije razljutile su njihovog trenera Anžea Postekoglua.

« Ne razumem to i nikada neжu. Razumem rivalstva, ja sam lično učestvovao u jednom od najvećih na svetu poslednjih godina sa Seltikom i Rendžersom, ali nikada nisam razumeo i nikada neću razumeti da neko želi da njihov tim izgubi “ rekao je pre meča. Dakle, kada je video da iza njegove klupe neki od njegovih pristalica slave, nije mogao a da se ne okrene i viče na njih. Ovim porazom Spursi su se definitivno oprostili od Lige šampiona.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.