Totenhem: Anhel Postecoglu ne razume navijače

Totenhem: Anhel Postecoglu ne razume navijače

Više nego ikada, Totenhem učestvuje u trci za titulu u Premijer ligi, dok je klub 5. u engleskoj ligi. Spursi se večeras suočavaju sa Mančester Sitijem, a mogu da odlože krunisanje Skajblusa ako pobede, pa čak i da ponovo pokrenu… Arsenal, njihov večiti rival. Neki navijači Totenhema bi čak voleli da njihov tim izgubi večeras, kako bi sprečili krunisane „Gunere“. Mentalitet koji nije odobravao trener Anže Postekolgu, koji je juče na konferenciji za medije kritikovao izbor svojih pristalica.

„Razumem rivalstvo. Bio sam deo jednog od najvećih rivalstava na svetu poslednjih godina sa Seltikom i Rendžersom. Ali nikada nisam razumeo, i nikada neću, da neko želi da njihov tim izgubi. To nije ono što volim u ovom sportu“, prokomentarisao je grčki trener.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.