Mančester junajted: Ozbiljno se razmatra kandidat iznenađenja!

Mančester junajted: Ozbiljno se razmatra kandidat iznenađenja!

Ovog leta će verovatno doći do velikog valcera trenera. Dok je Barča odlučio da se kladi na boravak Ksavija, Liverpul se nameračio na Arnea Slota dok je Ksabi Alonso konačno najavio da će ostati bar još godinu dana na klupi Bajer Leverkuzena. Ali situacija je i dalje nestabilna kao i uvek za druga velika imena na Starom kontinentu. Tako Bajern Minhen, Mančester junajted ili AC Milan ne znaju ko će biti na njihovoj klupi sledeće godine. Delikatna situacija za ove velike automobile koji uvek vole da planiraju sve unapred da bi brzo stekli duševni mir.

Situacija je još krhkija za Crvene đavole jer oslabljeni Erik Ten Hag se još uvek nije oprostio. Međutim, to ne sprečava mankunske lidere da napreduju sa određenim kandidatima koji su već zainteresovani za tu poziciju. Pre nedelju dana ekskluzivno smo vas obavestili da je najuspešniji klub u Velikoj Britaniji izabrao Gareta Sautgejta. Selektor Engleske je interno veoma popularan, a stručni štab engleskog tima je ubeđen da je on idealan trener da klub stavi u pravom smeru i bude lider projekta. Ali sada, vreme je na strani menadžera „Tri lava“.

Kieran McKenna ima vremena na svojoj strani

I zaista, čak i ako je interesovanje obostrano između dve partije, direktori Junajteda su zabrinuti kada će Sautgejt moći da preuzme vođstvo profesionalnog tima. U slučaju duge staze, ili čak pobede Engleske na „Evrima“, 53-godišnji taktičar neće biti na raspolaganju do sredine jula. Nestrpljivi da imaju prisutnog trenera od početka priprema, ova situacija se prema našim informacijama ne dodovodi nužno direktorima Old Traforda. Kao rezultat toga, ime Kieran McKenna se pojavio uporno na severu Engleske. Bivši član kluba kada je bio trener U18 kluba između 2016. i 2018. godine, 38-godišnji trener izlazi iz više nego uspešne sezone sa Ipsvič Taunom.

Dozvolivši klubu Safolk da se vrati u Premijer ligu posle 22-godišnjeg odsustva, Mekena je otišao da povrati svoja pisma plemstva. Prema našim informacijama, već su se odigrali prvi konkretni kontakti između njegovih predstavnika i direktora Mančester junajteda. Bivši član kuće, njegov profil je privlačan i bio bi uzbuđen zbog ideje o povratku kroz ulazna vrata Crvenim đavolima. Za razliku od Sautgejta, Mekena bi bio na raspolaganju direktno kako bi osigurao letnje pripreme Mančester junajteda. Иinjenica koja bi mogla da bude sudija mira u ovoj trnovitoj odluci za mankunski odbor.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.