Video: Neverovatna lopta Emilijana Martineza posle minuta protiv Liverpula

Aston Vila: Udarac za Emilijana Martineza

Evo snimka koji bi trebalo da stavi osmeh na lica nekoliko pristalica francuskog tima. Postao je državni neprijatelj broj 1 francuskog fudbala posle herojskog finala Svetskog prvenstva 2022. protiv Les Bleusa i brojnih slavlja koje su usledile, Emilijano Martínez je to ponovo uradio ove sezone. I zaista, tokom četvrtfinala Lige Evropa protiv LOSC-a prošlog aprila, 31-godišnji golman zadirkivao je navijače sa severa.

Ali sve ove suze će se verovatno pretvoriti u smeh u ponedeljak. Zadržavajući golove Vilansa protiv Liverpula, bivši čovek Arsenala je napravio veliku grešku protiv Redsa. Na bezopasnom krošeu Od Harvija Eliota posle minut, argentinski golman je uhvatio loptu pre nego što je video da ide. Uspaničio se, potonji je gurnuo loptu u sopstvenu mrežu. Cilj zapušač koji bi trebalo da zaobiđe svet na društvenim mrežama.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.