Aston Vila – Liverpul: postave su u

Aston Vila - Liverpul: postave su u

Meč 37. kola Premijer lige završava se sjajnim okršajem u Birmingemu. Još uvek u borbi za Top 4, Aston je domaćin Liverpulu ovog ponedeljka uveče (meč koji će biti praćen uživo uz komentar na Super Sport od 9 uveče). „Redsi“ su već sigurni da će završiti na 3. mestu u prvenstvu.

Emeri se vraća u četvoronošku odbranu sa Karlosom i Toresom okružen Konsom i Digneom dok je Dijabi prisutan na napadačkom levom krilu. Bejl zauzima drugo krilo, dok se Votkins pozicionira na mestu 4-3-3. Klop je za svoju penal utakmicu zadužen za Liverpul predstavio 4-3-3 bez iznenađenja, s tim da Kvansah i dalje podržava Van Dijka u centralnoj odbrani i Gomeza verovatno na levom beku. Eliot, Endo i Mek Alister formiraju vezni red, iza trija Salah-Gakpo-Dijaz, ostavljajući Nunjeza na klupi.

Linije:

Aston Vila: Martinez – Konsa, Carlos, Torres, Digne – Tielemans, Luiz, McGinn – Bailey, Watkins, Diaby.

Liverpulu: Alison – Aleksander-Arnold, Kvansah, Van Dijk, Gomez – Eliot, Endo, Mek Alister – Salah, Gakpo, Dijaz.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.