Junajted: Vejn Runi optužuje igrače za lažne povrede

Junajted: Vejn Runi optužuje igrače za lažne povrede

Lišen 11 igrača koji će se suočiti sa Arsenalom u nedelju u Premijer ligi, trener Mančester junajteda Erik Ten Hag morao je da razbije mozak kako bi komponovao svojih startnih jedanaest. „Crveni đavoli“, koje su kod kuće pretukli „Guneri“ (pogledajte rezime), bili su meta legende mandžunski kluba: Vejna Runija.

On je optužio neke igrače za lažne povrede, posebno imajući u obzir sledeći Evro. „Pogledajte povrede koje su zadobili. Neki od ovih igrača mogu da igraju. Sto posto. Bliži se Evropsko prvenstvo, bliži se finale FA kupa. Lako je igračima da ostanu malo po strani i onda se vrate u finale i vrate se u formu za Evropsko prvenstvo“.– rekao je rekorder Junajteda u postizanju golova. Mančester junajtedu su ostale još tri utakmice u nadi da će igrati u Evropi sledeće sezone, uključujući i finale FA kupa protiv rivala Mančester sitija. I deset Hagu će trebati značajna ekipa da postigne ovaj cilj.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.