MU – Arsenal: Briga za Bukajo Saka, izašao sa povredom mesec dana pre Evrokupa

MU - Arsenal: Briga za Bukajo Saka, izašao sa povredom mesec dana pre Evrokupa

Cela Engleska trenutno mora da zadrži dah. Počev od Arsenalovog puta u Mančester junajted u nedelju, Bukajo Saka nije uspeo da završi meč. U 82. minutu igre engleski internacionalac je zbog povrede morao da napusti saigrače.

Vidno bolan, 22-godišnji vinger je pao na zemlju pre nego što je napustio teren grimase. Ova vest stiže samo nekoliko dana pre liste Gareta Sautgejta za Evro… Očekuje se da Arsenal u narednih nekoliko sati komunicira sa povredom svog igrača.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.