Al Hilal želi da kupi Ričarlisona

Al Hilal želi da kupi Ričarlisona

Uz podršku Saudijskog fonda za javna ulaganja i veoma blizu osvajanja titule u Saudijskoj Pro Ligi, Al-Hilal bi ponovo mogao da zapali sledeći transfer prozor. Imajuжi ovo na umu, Dejli Mejl kaže da bi saudijski tim želeo da potpiše Ričarlisona, koji je trenutno u bojama Totenhema.

Iako još uvek nije napravljen nikakav formalni pristup za 27-godišnjeg igrača pod ugovorom do juna 2027. godine, Al-Hilal kaže da su uvereni u postizanje dogovora sa Brazilcem i Spursima, posebno u vreme kada Anže Postecoglu planira veliki remont svog tima. Da se nastavi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.