Junajted: Erik deset Hag odbio da bude smenjen

Junajted: Erik deset Hag odbio da bude smenjen

Ako se Mančester junajted zaista nije oprostio od Evrope zbog osmog mesta, meč protiv Arsenala u nedelju popodne obećava da će biti odlučujući u Premijer ligi. „Crveni đavoli“, oslabljeni povredama, morati će da pobede kako bi ostali u trci. Smatra se da je glavni krivac za ovaj neuspeh – ako se to potvrdi – Erika deset Haga guraju mnoge mankunske pristalice. Holandski trener ne priznaje poraz, i ne želi da doživi istu sudbinu kao njegov sunarodnik Luj van Gaal, smenjen 2016. godine 48 sati posle pobede u FA kupu.

„Mislim da imaju zdrav razum“, prvi je nagovestio trener Junajteda u komentarima koje je preneo Telegraf, misleći na svoje vođe. „Oni vide da smo koristili 32 različite beka, da gubimo osam centaršutevih, da koristimo 13 različitih odbrana u centralnoj odbrani, da nemamo levog beka i da imamo toliko povreda“objasnio je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.