Njukasl: Edi Hau zatvara vrata Brunu Guimaraesu i Aleksandru Isaku

Njukasl: Edi Hau zatvara vrata Brunu Guimaraesu i Aleksandru Isaku

Posle dobre sezone u majici Njukasla, Aleksandru Isaku i Brunu Guimarãesu se udvaraju sa svih strana. Dvadesetpetogodišnji napadač, koji je ove sezone postigao 20 golova u Premijer ligi (drugi najbolji strelac), centar je napred u formi. Sa svoje strane, 26-godišnji Brazilac je i dalje na meti Pari Sen Žermena, Mančester junajteda ili Čelsija. Trener Edi Hau zna da će ova dva velika igrača u njegovoj ekipi biti praćena ovog leta, ali računa na njih za sledeću sezonu.

„Mislim da će biti tamo sledeće sezone. Očekujem da budu tamo, da budu deo tima.“.– rekao je engleski trener, pre nego što je objasnio svoj pristup. „Gledamo da izgradimo zaista uspešnu grupu i tim i da bismo to uradili, ne želimo da prodajemo naše najbolje igrače“dodao je on.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.