Junajted: Erik ten Hag ne pušta Frenkija de Jonga

Junajted: Erik ten Hag ne pušta Frenkija de Jonga

Ako je njegova budućnost više nego neizvesna na strani Mančester junajteda, Erik deset Hag ne priznaje poraz i još uvek razmišlja o budućnosti. Prema ugovoru do 2026. sa mankunskim timom, holandski tehničar je Frenkija de Jonga stavio kao svoj prioritet za ovo leto, kao što je naznačeno Mundo Deportivo.

Njih dvojica se dobro poznaju, još od vremena kada su bili u Ajaks Amsterdamu. Erik ten Hag nikada nije pustio 26-godišnjeg veznog igrača, koji ga je već želeo prošle sezone. Povezan sa katalonskim klubom do 2026. godine, De Jong još uvek nije odgovorio na ponudu Blaugrane o produžetku roka. Španski list ukazuje na to da igrač Barselone očekuje odlazak po mnogo pristupačnijoj ceni sledeće sezone, ili čak besplatno za dve godine uz veliki bonus za potpisivanje. Barča, sa svoje strane, nije zatvorena za odlazak uprkos Ksavijevi privrženosti igraču. Sve je moguće u ovom slučaju tako da…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.