Čelsi: Iznenađujući odgovor Maurisija Poketina o njegovoj budućnosti

Čelsi: Iznenađujući odgovor Maurisija Poketina o njegovoj budućnosti

Stigavši prošlog leta na klupu Čelsija, Maurisio Poketino je imao težak start. Štaviše, već nekoliko meseci kruže glasine o budućem odlasku. Na konferenciji za novinare u petak, Argentinac je rekao: „Slušaj, nije važno. Najvažnije je da nastavimo, da radimo ako smo svi srećni, a ne samo srećni vlasnici ili mi (…) Ako smo srećni, to je savršeno. Ali ne radi se samo o tome da li su vlasnici srećni ili sportski direktori srećni. Ako smo srećni, treba i da nas pitate, jer možda nismo srećni i prihvatamo situaciju i moramo da se razdvojimo. To ne bi bio prvi put da tehničko osoblje odluči da ne nastavi na kraju sezone“.

Nastavlja: „Ali u tom smislu, uvek je suprotno, uvek su vlasnici ili sportski direktori. Mogu da kaћu sutra, moћda mogu da kaћem „Ћelim da odem“. Dve stranke su te koje moraju da naprave odluku. Jer Čelsi nije srećan, ni vlasnici ni sportski direktori. Možda nismo srećni jer dolazimo ovde sa poslom koji treba da obavimo i na kraju se to nije desilo onako kako smo se nadali. Ne kažem da nisam srećan, ali to je ipak jedna strana i možda moramo da gledamo na drugu stranu.“. Navikao da šutira konzervu niz put, bivši trener PSG-a se ovog puta malo više poverio.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.