Arsenal već isplanirao slavlje za titulu

Arsenal već isplanirao slavlje za titulu

20 godina kasnije, da li će Arsenal konačno osvojiti englesku krunu? Posle pobede nad svoja dva rivala Čelsijem i Totenhemom, londonski klub je produžio dobar zamajac pobedom nad Bornmutom (3-0) kako bi konsolidovao svoje mesto na vrhu Premijer lige. Sa dve utakmice do kraja, „Guneri“ su jedan bod ispred Sitizena i imaće besprekoran učinak dok se nadaju da će makar kontra-nastup bande Pepa Gvardiole staviti tačku na njihovu hegemoniju.

Iako je titula još uvek daleko od osvojene, Arsenal bi predvideo svečanost u slučaju titule 20. maja. Zaista, Dejli Mejl prenosi da aktuelni lider Premijer lige razmatra mogućnost parade, slične onoj u „Nepobedivima“ 2004. godine, u srcu londonskog grada sa stadionom Emirata kao svojom početnom i završnom tačkom. Britanski mediji takođe dodaju da je Arsenal već kontaktirao britanske vlasti kako bi procenio mogućnost zatvaranja nekih ulica kako bi se olakšao tiraž autobusa koji će pratiti igrače i osoblje do kapije stadiona Emirata pre nego što ih njihove pristalice proslave uz veliku pompu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.