Džim Retklif preti zaposlenima u Mančester junajtedu

Mančester junajted: Nasilni rant Ser Džima Retklifa

Stigao tokom sezone, novi deoničar Mančester junajteda Džim Retklif nastavlja da potresa stvari u „Crvenim đavolima“. Gazda INEOS-a ima velike planove za svoj klub, između izgradnje novog Old Traforda i rekonstrukcije tima. Engleski milijarder takođe želi interno da napravi promene. Prema Staratelj, razočaran produktivnošću svojih timova, Džim Retklif je zatražio od zaposlenih u Mančester junajtedu da prestanu da rade od kuće.

Mada klub trenutno usvaja fleksibilnu politiku rada od kuće, sada želi da promeni svoj režim. Džim Retklif je čak upozorio svoje timove da bi mogli da budu primorani da traže „alternativni posao“ ako se ne pojave u kancelariji. „Ako ti se ne sviđa, potraži drugi posao,“ kako se navodi, on je rekao svojim zaposlenima, podržavajući njegove reči statistikom produktivnosti. Unutrašnja atmosfera nije dobra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.