Jorginho produžio ugovor u Arsenalu

Arsenal se odlučio za Jorginha

Igrač Arsenala skoro godinu i po dana, Jorginho (32 godine) uživa na Emiratima. Bivši igrač Čelsija će zaista ponovo potpisati za jednu sezonu. Oslobođen bilo kakvog ugovora u junu sledeće godine, italijanski vezni fudbaler je zvanično produžio ugovor sa londonskim klubom na jednu sezonu do juna 2025.

„Jorginho je potpisao produžetak ugovora sa klubom. Naš italijanski internacionalac potpisao je za nas u januaru 2023. godine iz Čelsija i od tada je sastavni deo našeg tima, napravio je preko 50 nastupa u svim takmičenjima.“– kažu „Guneri“ na svom zvaničnom sajtu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.