Lojd Keli se dogovorio sa Njukaslom

Lojd Keli se dogovorio sa Njukaslom

Stub Bornmuta 5 sezona gde je odigrao 131 meč, Lojd Keli će napustiti engleski klub na kraju sezone. Na kraju ugovora, bivši engleski omladinski internacionalac, sposoban da igra u centralnoj odbrani, ali i na levom beku, već ima dogovor sa klubom.

Prema našim informacijama, 25-godišnji engleski odbrambeni igrač postigao je dogovor sa Njukaslom koji će dobiti iskusnog igrača nazad, a da ne plati nijedan dinar. Sadašnji trener „Svraka“ ga veoma dobro poznaje otkako ga je trenirao kada je Edi Hau bio trener Višnje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.