Liverpul: Virdžil van Dijk saopštio svoju odluku

Borusija Dortmund priprema senzacionalan puč

Na kraju ugovora za godinu dana, Virdžil van Dijk nije zatvorio vrata odlaska. Još više sa krajem ere Jirgena Klopa. Borusija Dortmund je otkucala njegovo ime za ovo leto. Ali Marsupitalci će morati ponovo da razmisle o svojim planovima jer je Holanđanin doneo odluku. On će nastaviti avanturu sa klubom Mersi, kako se poverio u intervjuu za Merseyside. BBC.

„Doći će do velike tranzicije i ja sam deo toga. Mislim da je klub veoma zauzet smišljanjem ko će biti novi trener i to je glavni cilj. Kao što rekoh, veoma sam srećan ovde, volim klub i to se vidi. To je već deo mog života (Liverpul) i to je sve što mogu da kažem. Doći će do mnogo promena i ne bih rekao da je strašna prava reč, ali ono što će se sada desiti je prilično zanimljivo i uzbudljivo.“ Igraće pod Arne Slotom nakon što je dao sve od sebi sa Kloppom. „Veoma sam ponosan što sam igrao za njega, što sam se borio za klub i za njega. Biće emotivno poslednjeg dana, ali ponekad je to deo života. Mnogo toga se dešava iza kulisa, ali fokusirani smo na dane utakmica. Želimo dobro da nastupimo da bismo dobili poslednjih šest bodova“. I lepo se oprostio od Klopa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.