Žoze Mourinho odbijen od Mančester junajteda

Žoze Mourinho odbijen od Mančester junajteda

Slobodan od odlaska iz AS Rome 16. januara, Žoze Murinjo (61) želi da se vrati u akciju. Često najavljen na nišanu prestižnih klubova, poput Bajern Minhena, Portugalac je i dalje na tržištu. Ali imao je jednu ideju na umu: da po drugi put upravlja Mančester junajtedom, pošto je smenjen 2018. godine.

Blizak prijatelj Ser Džima Retklifa, Specijalni se poverio bliskim ljudima da on „Radi“ u Mančester da ponovo bude trener kluba. Ali Mančesterske večernje novosti ističe da to nije u planovima Crvenih đavola, koji ne nameravaju da ga vrate.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.