MU: Rio Ferdinand razneo Kejsmira

MU: Rio Ferdinand razneo Kejsmira

Sinoć je Mančester junajted pao u Kristal Palasu (pogledajte pramenove). „Crveni đavoli“ su osmi u Premijer ligi i ovim zaostatkom su se svakako oprostili od Evrope. Poređan u centralnoj odbrani da nadoknadi povrede, Kejsmiro je bio jedno od lica ovog teškog poraza.

I legenda Mančester junajteda Rio Ferdinand nije poštedeo iskusnog Brazilca posle utakmice. „Casemiro, ostani budan“– napisao je Englez na X, u odnosu na prvi gol koji je na veličanstvenom solo snimku priznao Majkl Olise. Brige prate jedna drugu za MU…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.