PL: Mančester junajted potonuo u krizu potonuvši protiv Kristal Palasa

Mančester junajted: Erik deset Hag ponovo obračunava sa novinarima

Bila je to košmarna noć za Mančester junajted. Putujući u London gde će se suočiti sa Kristal Palasom, „Crveni đavoli“ su priznali težak poraz. Dok je Majkl Olise savršeno startovao Londonce posle neverovatnog solo naleta, Žan-Filip Mateta je udvostručio prednost neposredno pred pauzu.

Mičel je posle pauze produžio prednost na strani Selhurst parka (58′) dok je Majkl Olis postigao protezu da dodatno ponizi Mandžunjane (4-0, 66′). Ovim teškim porazom šanse Erika Ten Haga padaju još više i Mančester junajted pada na 8. mesto. Kristal Palas je 14.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.