Video: Neverovatan solo gol Majkla Olisa

Video: Neverovatan solo gol Majkla Olisa

Njegova sezona sa Kristal Palasom je bila izvanredna. Ne pošteđen ponavljanjem povreda hamstringa, Majkl Olise ipak osvetljava londonski klub svaki put kada je na terenu. Autor 7 golova i 4 asistencije na 16 utakmica tokom ove berbe, Francuz je ponovo pogodio.

Protiv Mančester junajteda, desni bek je postigao izvanredan gol, da bi „Selhurst park“ odleteo na leteći start. Pronađen na ivici sredine terena, Palas br.7 je prošao kroz celu odbranu Crvenih đavola da namesti Andreu Onani. Dozvolićemo ti da uživaš u ovom dragulju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.