MU: Erik Ten Hag takođe odbio Bajern Minhen!

MU: Erik Ten Hag takođe odbio Bajern Minhen!

Od dolaska u Mančester junajted u leto 2022. godine, Erik Ten Hag zapravo nikada nije bio jednoglasan. Ni to što nema sjajnu ekipu na raspolaganju, batavski trener se i dalje bori da njegovi Crveni đavoli funkcionišu i njegove humane metode često su kritikovane od strane mandžuanskih pristalica. Ove sezone, na strani Old Traforda su ponovo imali tešku sezonu. Osmi u Premijer ligi su u opasnosti u trci za Evropu. Neizbežno je da se omče stežu oko ETH-a, uprkos finalu FA kupa protiv komšija Sitija 25. maja (16 časova).

S obzirom na to da su neki navijači Man Junajteda pozivali na zbacivanje, bivši trener Ajaksa iz Amsterdama je poslednjih dana imao neočekivana izlazna vrata. I zaista, engleska i nemačka štampa su izvestile da je Bajern Minhen zainteresovan za Ten Haga. Ali, iako je imao zlatnu priliku da zameni Tomasa Tuhela u Bavarskoj, voleo bi da ostane duže sa Mančester junajtedom ako želimo da verujemo ESPN. Prema pisanju britanske publikacije, kontakti uspostavljeni između 54-godišnjeg taktičara i Bajern Minhena pokazali su želju trenera da ostane na severu Engleske, gde mu ugovor ističe 2025. godine. Još jedno odbijanje za Bavarce…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.