Vest Hem usaglašio odlazak Dejvida Mojesa

Vest Hem usaglašio odlazak Dejvida Mojesa

U vazduhu je već nekoliko nedelja, sada je i zvanično: Dejvid Mojes sledeće sezone neće biti menadžer Vest Hema. Bivši taktičar Mančester junajteda, koji je sa londonskim klubom od 2019. godine, napušta prestonicu posle pet sezona dobre i lojalne službe. S tim da mu ugovor ističe u junu sledeće godine, Mojes je odlučio da napusti klub uzajamnim dogovorom. Prošle sezone je vodio Lukasove saigrače do C4 titule.

Šezdesetjednogodišnji škotski trener zahvalio se svima u klubu u saopštenju objavljenom u ponedeljak uveče: „Zaista sam uživao radeći sa svima u Vest Hemu i želeo bih da se zahvalim odboru što mi je pružio priliku da upravljam ovim sjajnim klubom“. Kao podsetnik, londonski lideri su izabrali Hulena Lopetegija da preuzme vlast.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.