Žan Klod Blan će preuzeti vođstvo nad Mančester junajtedom

Žan Klod Blan će preuzeti vođstvo nad Mančester junajtedom

Veliko potrese na vrhu uprave Mančester junajteda. Dok je Ineos Sport preuzeo udeo u „Crvenim đavolima“, stizaće novi ljudi. Privremeni izvršni direktor Patrik Stjuart i sportski direktor Klif Bati treba da odu na kraju sezone, a 13. jula Omar Berrada će doputovati iz Mančester Sitija na mesto izvršnog direktora, saopštio je Ivning Standard.

Prema pisanju engleskih medija, Žan Klod Blan, izvršni direktor Ineos Sporta, osiguraće primopredaju tokom leta. Sa svoje strane, Rodžer Bel, bivši finansijski direktor Ineos Sporta, takođe će se posvetiti engleskom klubu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.