Vest Hem: Navodno potpisao Julen Lopetegui

Vest Hem: Navodno potpisao Julen Lopetegui

Menadžer Vest Hema od sezone 2019-2020, posle prvog šestomesečnog mandata u sezoni 2017-2018, i osvajač poslednje Konferencijske lige Evropa, Dejvid Mojes više neće biti zadužen za Čekićare sledeće sezone. I očigledno, njeni lideri su već pronašli njegovog naslednika.

ACE Uverava da je to Julen Lopetegui. Španski autlet čak dodaje da je bivši trener Sevilje, koji je bez ugovora, već potpisao ugovor sa londonskim timom. Lopetegui nije nepoznanica za Premijer ligu, pošto je prošle sezone bio trener Vulverhemptona. Njegovim potpisom za „Čekićare“ stavlja se na put stazama koje ga šalju u Bajern Minhen i AC Milan.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.