Man City: Erling Haaland odgovara Roju Kinu

Man City: Erling Haaland odgovara Roju Kinu

Erling Haaland i Roj Kin definitivno neće ići zajedno na odmor. Ovo poslednje se nije obavezno svidelo Norvežaninom ocu, Alfiju, i već se posvađalo sa njim. Bivši igrač Mančester junajteda nije poštedeo napadača Sitija, a prethodno je haaland uporedio sa igračem četvrte divizije, a ne uspeva da komentariše svoje susrete sa ironijom. Međutim, 23-godišnjak ne deluje zabrinuto zbog izjava centra Nebeskoplavih.

„Baš me briga za ovog čoveka“, rekao je Nebeski sport nakon što je postigao četvorostruki gol protiv Vulverhemptona. Navijači su na društvenim mrežama pohvalili odgovor Norvežanina, koji se fokusirao na njegovu sezonu sa Mandžunjanima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.