Liverpul – Totenhem: zvanične postave

Liverpul - Totenhem: zvanične postave

Kraj vladavine Jirgena Klopa u „Redsima“ odvija se u tešoj atmosferi nego što se očekivalo. Domaćin Liverpula Totenhem u 17.30 na meču 36. kola Premijer lige, bez titule za koju bi igrao. Eliminisani u Ligi Evropa od strane Atalante, distancirani u trci za titulu u ligi, Klopovi ljudi mogu samo da se nadaju da će završiti na dobrom trčanju, da overe 3. mesto koje ih čeka pred početak novog ciklusa.

Klop je za ovu utakmicu od starta poređao Salaha, u paru sa Gakpoom i Luisom Dijazom napred. Endo, Mek Alister i Eliot formiraju vezni red ispred Kvansah-Van Dijka, uz podršku Aleksander-Arnolda i Robertsona. Za Spurse, Son će voditi 4-3-3, sa Kulušekskim na desnoj strani i Džonsonom na levoj strani. Bissouma, Sar i Bentancur жe biti u sredini terena.

Pratite ovaj meč uživo uz komentar na Super Sport

Kompozicije

Liverpulu: Alisson – Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk (capt.), Robertson – Elliott, Endo, Mac Allister – Salah, Gakpo, Luis Diaz

Totenhem: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Emerson Royal – Bissouma, Sarr, Bentancur – Kulusevski, Son (capt.), Johnson

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.