Čelsi razmišlja o povratku Antonija Kontea

Čelsi razmišlja o povratku Antonija Kontea

Bez kluba duže od godinu dana i njegovog razdvajanja „zajedničkim dogovorom“ sa Totenhemom, Antonio Konte bi trebalo brzo da pronađe dom. Italijanski trener, koji je igrao za Juventus i Inter iz Milana, u razgovorima je sa još jednim od svojih bivših klubova. Prema La Repubblica– Čelsi bi želeo da vrati Antonija Kontea. Šefovi u Londonu su navodno skloni da se rastanu sa Maurisiom Poketinom i ciljaju Italijana. Ipak, prema pisanju italijanskog lista, čak su uspostavljeni kontakti između kluba i Antonija Kontea. A Čelzi namerava da rasporedi velika sredstva.

Aktuelni 8. u Premijer ligi želeo bi da prestigne AC Milan i Napoli kako bi namamio Antonija Kontea. Drugi izvori pominju da bi Italijan, koji je igrao za Čelsi između 2016. i 2018. godine (sa titulom engleske lige u svojoj prvoj sezoni), radije vratio u svoju zemlju i trener u Seriji A.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.