Fejenord, Liverpul: Novi snažan izlazak Arnea Slota

Fejenord, Liverpul: Novi snažan izlazak Arnea Slota

Dok Bajern Minhen gomila propuste u potrazi za naslednikom Tomasa Tuhela, to nije slučaj za Liverpul koji doživljava mešovito bogatstvo. Odlaskom Jirgena Klopa na kraju tekuće sezone, čini se da je klub iz Mersajsajda na desnom kraju konopca sa Arneom Slotom. Holandski trener, koji je u Fejenordu od 2021. godine, radi fenomenalan posao sa klubom iz Roterdama i ima velike šanse da sledeće sezone zaigra u Engleskoj. Iako njegov profil ima sve da udovolji Redsima, 45-godišnjak je objasnio da još nije postignut dogovor sa sadašnjim trećim u Premijer ligi.

„Još ništa nismo potvrdili. Ovo sam rekao i holandskim medijima, mislim da to nije iskreno za klub za koji trenutno radim ili za klub za koji bih mogao da odem da pričam o tome. Uveren sam da će se to dogoditi, ali u ovom trenutku to još uvek nije zvanično potvrđeno.“rekao je Batavijan na konferenciji za novinare u petak.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.