PL: Arsenal dominira Bornmutom i vrši pritisak na Mančester siti

PL: Arsenal dominira Bornmutom i vrši pritisak na Mančester siti

Arsenal je ove subote ugostio Bornmut u okviru 36. „Guneri“ su imali priliku da izvrše pritisak na Mančester siti ako pobede, a jesu, zahvaljujući pobedi kod kuće od 3:0. Bukajo Saka je otvorio pogodak sa penala neposredno pred pauzu (45′), pre nego što je Lenard Trosard udvostručio prednost u drugom poluvremenu (70′). Na samom kraju meča Deklan Rajs je zapečatio pobedu (90+7′).

Još tri poena na strani Mikela Artete, čime je ukupan broj na 83. To je иetiri viљe od Skajblusa, koji imaju dve utakmice u rukama. Sa druge strane, Bornmut je deseti sa 48 poena.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.