Kajl Voker želi da napusti Mančester Siti

Kajl Voker želi da napusti Mančester Siti

Dolaskom u Mančester siti 2017. godine, Kajl Voker je pronašao slavu sa svojim klubom, višestrukim osvajačima Premijer lige, i nedavnim osvajačima Lige šampiona. Desni bek je sada spreman da okrene stranicu, pošto je celu karijeru proveo u Engleskoj između Šefild junajteda, Totenhema i QPR-a. Prema ugovoru do 2026. sa „Plavcima“, engleski internacionalac (82 kapice) je otvoren za odlazak.

Zaista, prema tabloidu Sunce, 33-godišnjak razmišlja o selidbi u Saudijsku Arabiju kako bi završio karijeru. On i njegova porodica veruju da je pravo vreme za odlazak, a Kajl Voker je već razgovarao sa Rijadom Mahrezom, njegovim bivšim saigračem iz Sitija, o životu tamo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.