Arsenal – Bornmut: zvanične postave

Arsenal - Bornmut: zvanične postave

Trka za titulu se nastavlja u Premijer ligi! Domaćin Arsenala Bornmut u 13:30 časova na meču 36. kola engleske lige. „Guneri“, još uvek prvi ispred Mančester sitija koji imaju utakmicu u rukama, žele 4. pobedu kako bi održali sve svoje šanse u životu. Bornmut, 10. sa 48 bodova, može privremeno da se pomeri ispred Vest Hema i Čelsija ako pobede.

Za ovu nameštaljku, Arsenal je na terenu imao istih 11 koji su pobedili Totenhem (3-2), sa Havercom napred, Sakom i Trosardom na bokovima, vezni red Odegaard-Partey-Rice i Saliba-Gabriel šarka, a Vajt i Tomijasu štite hodnike. Za Bornmut, Solanke će biti na čelu 4-2-3-1, sa Skotom napred, Semenjom i Kluivertom na bokovima. Kuk i Kristi će biti ispred odbrane.

Kompozicije

Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu – Odegaard (capt.), Partey, Rice – Saka, Havertz, Trossard

Bornmut: Travers – Smith (capt.), Zabarnyi, Senesi, Ouattara – Cook, Christie – Semenyo, Scott, Kluivert – Solanke

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.