Mančester junajted: Nasilni rant Ser Džima Retklifa

Mančester junajted: Nasilni rant Ser Džima Retklifa

Gostujući u Karingtonu, trening terenu Mančester junajteda, vlasnik Ser Džim Retklif je „veoma dobro primljen“, kako je napisao u pismu svom osoblju „Crvenih đavola“. Dejli Mejl video je ovo pismo i takođe osuđuje infrastrukturne probleme.

„Imao sam dobar obilazak objekata. Bojim se da me je na mnogim mestima pogodio visok stepen poremećaja. Posebno IT odeljenje, što je iskreno sramota, i svlačionice ispod 18 i ispod 21 godine, koje nisu mnogo bolje.“Retklif je rekao, pre nego što je udario pesnicom o sto. „Ovi standardi nisu ni blizu onoga što očekujemo od INEOS-a, a to je hemijska kompanija. Mančester junajted je elitna sportska organizacija. To je mala stvar na mnogo načina, ali ako organizacija nema standarde i disciplinu, neće uspeti.“, dodao je on. Poruka je stigla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.