Arsenal: Mikel Arteta dao veliku najavu za Gabrijela Žesusa

Arsenal: Mikel Arteta dao veliku najavu za Gabrijela Žesusa

Na kraju, njena karijera nije dostigla visine za koje je izgledala predodređeno. Veoma dobar napadač Premijer lige u bojama Arsenala, Gabrijel Žesus ipak može da bude ponosan na dosadašnju karijeru. Autor 8 golova i 7 asistencija na 33 utakmice sa „Gunerima“, bivši čovek Mančester sitija ne smatra se stalnim starterom u očima svog trenera Mikela Artete.

Međutim, španski trener i dalje računa na brazilskog internacionalca (64 kapice, 19 golova). U svakom slučaju, ovo je rekao ovog petka na konferenciji za štampu putem lakoničkog citata: „Ne. Ne ћelimo da ga prodamo, ne znam odakle dolaze te glasine.Kao podsetnik, Žesus je pod ugovorom do 2027. godine sa stadionom Emirata.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.