Mančester junajted: Erik deset Hag ponovo obračunava sa novinarima

Mančester junajted: Erik deset Hag ponovo obračunava sa novinarima

Poslednjih nedelja situacija Erika Deset Haga u Mančester junajtedu postaje sve napetija. Mora se reći da su rezultati holandskog tehničara razočaravajući i da engleska štampa ne uspeva da ga obavesti. Kao rezultat toga, Ten Hag je dao niz zapaljivih izjava prema novinarima i usvojio ponekad agresivan stav.

U četvrtak je to ponovo bio slučaj kada su ga pitali za prozor letnjeg transfera Mančester junajteda i mogućnost prodaje nekoliko igrača. „Nećemo prodati veći deo tima, to je šala. Kao i svakog leta, 200 igrača je od interesa za Junajted i mi prodajemo sve igrače u našem timu… Vi napravite sve naslove i tako, preuzmite odgovornost za to kako svaki put napravite takav naslov.“– rekao je on. Atmosferu…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.