Tri engleska kluba žele da potpišu Tijaga Silvu

Tri engleska kluba žele da potpišu Tijaga Silvu

Početkom nedelje Tijago Silva je zvanično rekao da će napustiti Čelsi na kraju sezone. Dok je Brazilac, koji u septembru puni 40 godina, obećao da će se jednog dana vratiti drugoj ulozi sa „Plavcima“, on želi da nastavi da igra. Fluminense se nada da će ga vratiti i guraju u tom pravcu, ali ideja odbrambenog igrača je da još dve godine igra za veoma veliki evropski klub. On takođe želi da ostane blizu svojih sinova, koji igraju za Čelsi.

Ovo nije izbeglo pažnju nekoliko londonskih timova. Zaista TNT Sports Brazil otkriva da su tri kluba sa sedištem u engleskoj prestonici, čiji identiteti nisu procureli, spremna da ga dočekaju ovog leta. Ovo je dobra vest za Tijaga Silvu, pogotovo što njegova porodica planira da ostane u Londonu bez obzira na njegov izbor pošto su njegovi sinovi pod ugovorom sa „Plavcima“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.