PL: Čelsi preuzima Totenhem

PL: Čelsi preuzima Totenhem

U četvrtak uveče je bila akcija Premijer lige između mečeva C3 i C4. I to nije bila bilo kakva utakmica pošto je Čelsi ugostio Totenhem u kasnoj utakmici računajući za 26. meč engleskog šampionata. Ljudi Maurisija Poketina su se mučili u poslednje vreme i pokupili tri dobra boda protiv evropskog pretendenta.

Neposredno pre polučasovne ocene, Čalobah je otvorio pogodak (24′) pre nego što je Nikolas Džekson stavio ekser u kovčeg na ivici poslednje četvrtine od sat vremena (72′). Senegalski internacionalac dozvolio je svom timu da se vrati na pobedničke načine i pomeri se na 8. mesto sa igrom u rukama. Spursi su sa svoje strane potvrdili svoj loš nalet trenutka još jednom utakmicom bez pobede i propustili priliku da se vrate u trku za Ligu šampiona.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.