Otkrića Mihaila Antonija o okršaju Mohameda Salaha i Jirgena Klopa

Otkrića Mihaila Antonija o okršaju Mohameda Salaha i Jirgena Klopa

Više od remija protiv Vest Hema, okršaj Mohameda Salaha i Jirgena Klopa izazvao je mnogo priče u subotu. Kako je nemački trener dao svom napadaču poslednju instrukciju, Egipćanin se uznemirio i podigao glas. Darvin Nunjez, koji je takođe čekao da dođe, bio je primoran da interveniše kako bi smirio saigrača. Što je više moguće dvojici muškaraca u trenutku incidenta, Mihail Antonio je izvestio šta je čuo iz razgovora.

„U suštini, to nisu insajderske informacije, niko mi ništa nije rekao. Ali ono što sam čuo je ono o čemu su momci pričali na trening terenu Kada su (Liverpul) igrači ušli, Klop ih je uvek mnogo zagrlio i rekao ‘srećno’, ali kada je Mo ušao, ušao je u drugom smeru i radio svoje sjajne čuvare i slične stvari. Klop mu je pružio ruku i ruka mu je ostala neko vreme i dok je Mo prestao da radi to što radi, samo je ošamario svoju (Klopovu) ruku kao visoku petorku. Očigledno, Klopu se to nije svidelo i rekao mi je, ‘Hoćeš li da sedneš?’, u osnovi govoreći, ‘Hoćeš li da nastavimo?’ I niko mi nije rekao љta je Mo rekao.“ rekao je na podkastu Fudbaler fudbala.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.