Liverpul predstavio novu domaću majicu 2024-25

Liverpul predstavio novu domaću majicu 2024-25

Kraj sezone neminovno znači i lansiranje novih dresova. Kao što je često slučaj, Liverpul je bio taj koji je pokrenuo neprijateljstva. „Redsi“ i „Najk“ su predstavili novi dres domaćih za sezonu 2024-25. Engleski klub je to uradio jednostavno i klasično sa dosta crvene, naravno, ali i sa žutim linijama i belom kragnom, sa crveno-žutom prugom. Ova tunika inspirisana je dizajnom majice koju je nosio tim Liverpula 1984.

Sadrži žutu hromiranu šaru, sa čuvenim sloganom „Nikada nećeš hodati sam“ urezano u tkaninu. Kapiten Redsa Virdžil van Dijk pao je pod čaroliju ove nove tunike koju je brend potpisao sa swooshom. „Veliki sam ljubitelj našeg novog kompleta za sledeću sezonu i volim što mu dajemo retro obrt. Mi smo klub izgrađen na istoriji i tim iz 1984. Siguran sam da će naši navijači ceniti ovo što su ovim klupskim legendama dali glavu“.

Pronađite sve Liverpulove zvanične košulje, trenerke i robu na Foot.Fr prodavnici

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.