Tri nedodirljiva igrača Mančester junajteda

Tri nedodirljiva igrača Mančester junajteda

Novi projekat Mančester junajteda počinje da se uobličava. Pod vođstvom Dejva Brailsforda, direktora Ineos Sporta, klub će usvojiti novu sportsku politiku kako je otkrio tabloid Sunce. „Crveni đavoli“ će sada primeniti ideju o prodaji za kupovinu, a ultra su fleksibilni kada je reč o transfer tržištu.

Da bi objasnio princip, Mančester junajted će proučiti sve ponude koje su na raspolaganju svim osim trojici igrača u ekipi. Zaista, samo tri igrača su nedodirljiva u glavama mandžunskog odbora: Kobi Mainoo, Rasmus Hojlund i Alehandro Garnačo. Trojica mladih igrača su sadašnjost i budućnost engleskog kluba i neće biti prodati ovog leta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.