Totenhem: Kraj sezone za Timo Vernera

Totenhem: Kraj sezone za Timo Vernera

Na pozajmici iz Lajpciga od ove zime, Timo Verner je video da je njegova avantura sa Totenhemom skraćena prošlog vikenda protiv Arsenala (2-3). Na polučasovnom znaku, nemački internacionalac je morao da napusti teren zbog bolova. Poslednja skeniranja ukazala su na povredu skočnog zgloba, zbog koje će ostati po strani do kraja sezone (Totenhem ima još 5 utakmica da odigra).

Ovu informaciju potvrdio je njegov trener Anže Postecoglu u sredu na konferenciji za novinare: „Ostalo mu je još dve i po nedelje u takmičenju, pa će propustiti ostatak sezone“. Težak udarac za Spurse, 5. u Premijer ligi i dalje u trci za Ligu šampiona. Ostaje da se vidi da li će igrač moći da se odazove pozivu na „Evrima“ u Nemačkoj, kod kuće, za mesec dana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.