Mančester junajted: Bruno Fernandeš ispustio veliki nagoveštaj o svojoj budućnosti

Mančester junajted: Bruno Fernandeš ispustio veliki nagoveštaj o svojoj budućnosti

Sve mora da ide… ili skoro. Poslednjih meseci engleska štampa je redovno objavila da Mančester junajted želi da se rastane sa mnogim igračima tokom letnjeg transfer prozora 2024. godine. Ostao je veliki veš od kojih su ostala samo tri preživela. Zaista, Telegraf Odevna kombinacija sa Old Traforda imenovala je Kobija Mejnoa, Rasmusa Hojlunda i Alehandra Garnača kao trojicu nedodirljivih igrača u ekipi. Za ostalo, sve je moguжe. To je posebno slučaj za Bruna Fernandesa, koji je ključni igrač u ovom timu.

Budućnost u centru igre

Potpisan za 55 miliona evra u zimskom transfer prozoru 2020. godine, bivši igrač Sporting CP-a brzo je naterao sve da se slože na MU kao i u Engleskoj. Lider na terenu i van njega, Portugalac se etablirao kao sigurna opklada dok je njegov klub doživeo padove i padove. Međutim, pošto mu je ostalo još dve godine ugovora u „Crvenim đavolima“ (jun 2026), 29-godišnjak sebi postavlja pitanja pošto ima opciju da produži ugovor na još jednu sezonu. Ispitano od strane DAZN PortugalijaBruno Fernandes nije iskljuиio niљta za svoju buduжnost. Njegove reči preneo je Dejli Mejl.

„Trenutno ne razmišljam ni o čemu drugom. Oиigledno, ne radi se samo o meni, zar ne? Igrač uvek mora da želi da bude ovde, ali u isto vreme, moraš da želiš da ostane. U ovom trenutku, osećam da je to na obe strane. Ne razmišljam previše o budućnosti, pogotovo zato što, očigledno, ova sezona nije bila na nivou kojem sam se nadao, bilo pojedinačno ili kolektivno, do sada. Još uvek možemo da završimo sezonu osvajanjem (FA) kupa. Posle toga nam sledi veoma važan evro.“

Portugalac ne isključuje odlazak

On dodaje: „Dakle, ako želite da budem veoma iskren, ako moram da razmišljam o tome da ne nastavim u Premijer ligi, to će biti tek posle Evrosa jer ništa neće moći da mi skrene pažnju sa finala FA kupa i Evra, jer trenutno nema ništa važnije od toga (…) Da budem iskren, ako budem morao da razmišljam o nastavku u Premijer ligi ili ne, to će biti posle Evropskog prvenstva“. Igrač ne isključuje mogućnost odlaska i razmišljaće o svojoj budućnosti posle Evromisla. Ovo je odličan podatak za zainteresovane klubove. U februaru, Al-Hilal, koji je bio spreman da da XXL ponudu, već je testirao vodu. Nema sumnje da će se saudijski tim vratiti na juriš.

Prema našim izvorima, fk Barselona je takođe zainteresovana za profil portugalskog internacionalca. Međutim, do sada Mandžunjani nisu dobili ponudu za svog igrača, objašnjava BBC. Engleski mediji preciziraju i da direktori Mančester junajteda čekaju »Velika ponuda“ da otvorim vrata za Bruna Fernandesa. Degreasing, da. Ali ni po koju cenu. Prema specijalizovanom sajtu žig za prenos, tržišna vrednost veznog igrača Lusitana je 70 miliona evra. Najverovatnije će engleski klub tražiti sličnu cenu za Bruna Fernandeša, čija će budućnost biti jedno od glavnih pitanja junajteda ovog leta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.