Arsenal se odlučio za Jorginha

Arsenal se odlučio za Jorginha

Arsenalov kraj sezone sada će se vrteti oko Premijer lige. Prvo sa igrom u rukama mančester sitija i prednoškom od jednog boda, „Guneri“ će morati da se oslone na omašku „Skajblusa“ kako bi se nadali da će osvojiti svoju prvu titulu od 2004. u engleskom vrhunskom letu. Ako to ne urade, Londonci će se suočiti sa drugim razočaranjem protiv Mandžunjana u poslednjem sprintu. Kao rezultat toga, velike odluke verovatno će biti donete ovog leta.

Očekuje se da će Jorginho biti zabrinut za jednog od njih. Uistinu, ako želimo da verujemo Atletika, italijanski vezni igrač bi narednih dana trebalo da vidi ponudu produžetka koju su mu dali njegovi menadžeri. Trend bi bio ka produžetku za bivšeg čoveka Čelsija koga je ove sezone 35 puta koristio Mikel Arteta. Kao podsetnik, njegov zakup ističe ovog leta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.