Prvenstvo: Šampioni Lestera posle velike pobede nad Prestonom

Godinu dana kasnije, Lester se već vratio u Premijer ligu

U ponedeljak je Lester – koji je već potvrdio svoju promociju u Premijer ligu – imao priliku da svoju odličnu sezonu u Prvenstvu završi pobedom u Prestonu. Ako uspeju, „Lisice“ su imale priliku da stegnu titulu Druge divizije. Saigrači Džejmija Vardija su to uradili velikom pobedom daleko od kuće (0:3).

Nezaustavljivi 37-godišnji napadač otvorio je pogodak u 37. minutu (0-1) pre nego što je dva puta postigao gol u 52. minutu (0-2). Mekater (0-3, 67′) je probušio lep meč za igrače Enca Mareske, koji su zvanično bili šampioni. Svi se sada raduju povratku Lestera u Premijer ligu sledeće sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.