Roj Kin i dalje ismeva Erlinga Haalanda

Roj Kin i dalje ismeva Erlinga Haalanda

Gol Erlinga Haalanda protiv Notingem Foresta (pogledajte istaknute mečeve) stavio je odličan učinak van svog gola. Ovaj 23-godišnji napadač je odgovorio Roju Kinu, koji se rugao njegovim kvalitetima u igri kada je njegov tim bio u problemu, poredeći ga sa igračem četvrte divizije. Ali jasno je da je Irac promenio pesmu na Norvežanina.

„Bio je veoma sličan igraču Šampionata, mnogo se popravio! U smislu postizanja golova, on je apsolutno neverovatan, nema sumnje u njegov kvalitet u smislu finiša.“, bivši igrač Mančester junajteda, na Nebeski sportovi posle pobede Skajblusa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.