Mančester Siti: Ogroman udarac na vidiku

Mančester Siti: Ogroman udarac na vidiku

Na kraj sezone Mančester siti bi mogao da utiče ova fizička greška. Pobedonosni u Notingem Forestu (vidi rekapitulaciju), aktuelni engleski šampioni su možda izgubili na veliko uprkos uspehu. Ederson je isstao na poluvremenu i zamenio ga je Stefan Ortega za drugo poluvreme. To je zabrinulo osoblje i pristalice, a početne povratne informacije nisu optimistične.

‘Edersonova povreda ne izgleda dobro’Pep Gvardiola je rekao o brazilskom golmanu posle utakmice. Tridesetogodišnji golman je pogođen u rame i napustio je stadion sa iverom. Španski trener će biti spreman koliko dugo će njegov golman biti nedostupan u narednim satima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.