Engleska traži odlazak Mohameda Salaha, Luis Enrike vitez posle trijumfa PSŽ-a

Engleska traži odlazak Mohameda Salaha, Luis Enrike vitez posle trijumfa PSŽ-a

Salah na startu

Čini se da Liverpul sada nije u konkurenciji za titulu prvaka Engleske posle remija sa Vest Hemom proteklog vikenda. Loš učinak koji je donekle bio u senci okršaja Klopa i Salaha. Kada je došao kao zamena, posvađao se sa trenerom i čak izbrbljao posle utakmice: „Ako progovorim, biće vatre“. Za Dnevna zvezdaJasno je da idemo ka kraju jedne ere kod Redsa. Klop će otići, a Salah takođe mora da ode, piše engleski tabloid. „Na prodaju“, piše. Gardijan je istog mišljenja: ‘Liverpul može da pomogne Slotu prodajom mrzovoljnog Salaha’– kaže tabloid. Podsećanje, Salahu ističe ugovor 2025. godine. Saudijska Arabija će verovatno pokušati ponovo sledećeg leta.

Kralj Luis Enrike vitez

Pobedom olimpijca Liona protiv AS Monaka, PSG je uspeo da ozvaniči 12. titulu prvaka Francuske u svojoj istoriji, raduje se Le Parisien. Iako je ova sezona opisana kao prelazni rok, jasno je da je Luis Enrike uradio monstruozan posao. PSG konačno ima kolektiv, igrački identitet. Španski taktičar je uspeo savršeno da se snađe u svom timu, posebno sa slučajem Mbapea. Na svom sajtu, Sport jednostavno evocira kralja Luisa Enrikea. Da bi definitivno ušao u legendu pariskog kluba, Luis Enrike zna šta mora da uradi, ide u Ligu šampiona.

Dumfries izazvao skandal

Hajdemo u Italiju sa Inter paradom ulicama Milana, ili da kažemo ‘Inter wave’ Kao orman La Gazzetta dello Sport na svojoj naslovnoj strani. Prema pisanju čuvenog lista sa ružičastim novinama, skoro 300.000 ljudi izašlo je na ulice da proslavi međuistorijsko krunisanje i drugu zvezdu. „žurka“ bio tamo, kao što je preneo Corriere dello Sport u svom umeću. Za Tuttosport, bilo ih je skoro 400.000, ali jedno je sigurno, bilo je ‘Delirijum’! Međutim, tokom parade u Nerazuriju izbila je kontroverza. Holanđanin Damfris je držao transparent inspirisan GTA V, samo što je Frenklinova glava zamenjena sopstvenom glavom i Rotvajlerovom glavom sa Teom Hernandezom. Za Damfrisa je to bio način da odgovori na provokaciju AC Milana 2022. godine. Prema pisanju lista sa ružičastim novinama, federalno tužilaštvo će otvoriti istragu. Holanđanin bi mogao da bude kažnjen.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.