Kristal Palas je dao ponudu Trabzonsporu za Batistu Mendija

Kristal Palas je dao ponudu Trabzonsporu za Batistu Mendija

Prema ugovoru do juna 2027. sa Trabzonsporom, Batista Mendi (24) bi mogao da ima događajno leto. Prema našim poslednjim informacijama, igrač koji je trenirao u Nantesu i ranije sa Anžeom je, zaista, uzburkao zavist nekoliko nedelja pre sledećeg letnjeg transfer prozora. Imaju ovo na umu, Kristal Palas je dao ponudu Trabzonsporu da potpiše defanzivnog veznog igrača.

Ipak, prema našoj indiskreciji, engleski klub, trenutno četrnaesti u Premijer ligi, razgovara sa agentima starosedelaca Sen Nazaira i nada se da će finalizovati dosije u narednim nedeljama. Sa jednom asistencijom i jednim golom na 35 mečeva u svim takmičenjima, Mendi ostaje na nišanu ostalih klubova…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.